Ce hobby ai toamna aceasta? Hai sa ne lasam purtati de val la Danssa Studio!

Imi place mult la Danssa Studio. Imi place atmosfera de acolo si imi plac instructorii. De fiecare data cand am fost la un event de-al lor m-am distrat foarte tare si am exersat increderea in mine. Stiu ca sunt cliseistic, cum adica? eu nu am incredere? Ei bine, ce sa vezi: acasa ma descurc ft bine sa dansez in fata oglinzii, dar cand vine vorba sa fac o coregrafie si sa am un partener de dans, ma rusinez si mi se inmoaie picioarele. Stiu ca i-am si spus lui Mirel ultima data. El m-a luat de mana, m-a invartit si mi-a reamintit ca trebuie sa ma las purtata de val.

14522263_10209480563784312_827031905_o

Ei bine asta imi lipseste cateodata. Sa ma las purtata de val. Unii poate danseaza ca sa arate bine, altii ca sa socializeze, altii pentru increderea in sine.. si iata si eu… la fel. Dar, dintre toate, desi acasa ma pot lasa purtata de ritmuri… la Danssa exersez asta. Si anume sa dansez si sa enjoy it! De fata cu altii. Nu-i usor deloc. Si de accea ma fascineaza cum, desi toti cei care mergem la Danssa suntem atat de diferiti, cumva atmosfera este minunata. Si imi place sa revin acolo si de aceea te invit si pe tine sa incerci macar o data.

Poate cine stie, se transforma intr-un hobby. Invățând alături de partener dansuri de societate precum vals, vals vienez, tango, rumba, salsa, samba, poti redescoperi pasiunea ce ne unește și te poti relaxa la finalul unei zile de muncă.

14466917_10209480559584207_458293980_o

”Sunt de părere că oricât de încărcată ne-ar fi agenda, pentru sănătatea noastră fizică și psihică trebuie să identificăm acele activități care să facă din mișcare o plăcere, iar apoi să le alocăm timpul necesar. Unul dintre motivele pentru care iubesc dansul este faptul că încurajează viața activă! Pentru că sezonul ploios tocmai s-a instalat, recomand exersarea unor pași de jitterbug sau swing care vor alunga monotonia zilelor de toamnă. În scurt timp descoperi că după ce înveți primul pas, următorii vin natural!”, imi spunea Mirel Roman, fondator Danssa Studio.

danssa_studio_stil-de-viata-activ

Si sincer acum, dansul nu e chiar asa de greu, chiar deloc! Si daca reusesti sa faci in asa fel incat sa nu ti se mai inmoaie picioarele (iti spun din propria experienta), la finalul serii tot ce iti doresti este sa mai puna o data piesa!

Poate ne vedem intr-o seara la Danssa la una dintre petrecerile lor tematice. Le spui ca esti invitatul sau invitata mea 🙂 Urmareste pe pagina lor de facebook evenimentele si sunt sigura ca te vei indragosti de cel putin unul din stilurile de dans predate acolo. Cine stie, poate iei si lectii private 🙂

Dragoste & dans,

Cosmina

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s