Vino si tu la Scoala pentru pacienti: 8 module pentru traseul tau de vindecare

Draga pacient,

Bine te-am gasit! De astazi esti supravietuitor!
Te asteptam in comunitatea creata de Asociatia Imunis. Inscrie-te si tu! Invata sa abordezi cancerul din perspectiva integrativa.

Scoala pentru pacienti – preventie si vindecare a debutat in iulie 2016 cu editia de vara – “Cancerul nu ia vacanta”, luna in care si eu am fost diagnosticata, luna in care am aflat ca boala nu ia vacanta, dar iti deschide portile pentru o educatie mai constienta, o educatie pentru tine, sanatatea ta, echilibrul si bucuria din viata ta.

img_7064

Scoala pentru pacienti este adresata pacientilor cu cancer si apartinatorilor acestora, precum si celor care vor sa previna aceasta boala.

Scoala cuprinde 8 module pe durata a 1 luna (pentru octombrie: fiecare luni, marti si miercuri – programul il poti urmari pe pagina de facebook a evenimentului – https://www.facebook.com/events/167504890367003/ ) si este gratuita. Orice donatie insa este binevenita, fara a fi obligatorie.

Fiecare modul este gandit astfel incat sa acoperim cele mai importante capitole din abordarea integrativa a cancerului din perspectiva pacientului. Inscrierile pentru sesiunea din octombrie sunt acum oficial deschise si se pot face prin e-mail catre asociatiaimunis@gmail.com.

img_5740

Cineva din echipa Imunis va va ajuta cu informatii suplimentare.

Cele 8 module sunt:

Importanta detoxifierii
Nutriterapie in tratament si preventie
Ce presupune abordarea integrativa
Vindecarea emotionala
Cum mi-a schimbat cancerul viata (grup suport, povesti, testimoniale)
Suplimente si superalimente
Protocoale alternative
Ce pot face pentru mine (discutii individuale) + diploma de absolvire

Dr. Ciprian Ene, Medic coordonator al Centrului de Medicina Integrativa Quantum Therapy, specializat in chirurgie generala si medicina cuantica, le va vorbi cursantilor despre abordarea integrativa a diagnosticului primit.

Mai mult decat atat, Clinica Donna Medical Center este de asemenea partener al scolii si organizator al optionalului de Diagnostic si preventie secundara. Optionalul va fi sustinut de dna dr. Claudia Teodorescu, Medic primar Radiologie şi Imagistică medical, Doctor în Știinţe Medicale.

In cadrul scolii va fi organizat si optionalul de Yoga la Social Gym acolo unde a avut loc prima editie a scolii pentru pacienti.

Prin e-mail primesti toate detaliile necesare si de asemenea, informatii despre optionalele pe care echipa Imunis le organizeaza pentru tine, dar si despre specialistii care te vor invata sa iti recapeti imunitatea.

Te astept la scoala!

Dragoste & abordare integrativa,

Cosmina

img_7195

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s