Despre mine

Dragi prieteni,

Sunt recunoscatoare ca imi vizitati umila “casa”.

Sunt Cosmina Grigore, un om simplu, liber, dar si Patient Coach (consultant pentru pacienti), tehnician nutritionist, o mama sexi, gospodina de temut, specialist PR si, mai presus de orice, o supravietuitoare a cancerului dedicata stilului de viata sanatos si echilibrat, creativitatii si iubirii. 

Sunt scriitoare si speaker motivational.

11760083_904591532933696_6975116116265873279_n

Vreau sa impart cu voi calatoria care mi-a schimbat viata si sunt sigura ca aveti la randul vostru sugestii exceptionale.

Dedic acest site tuturor pacientilor cu cancer si celor dragi lor din Romania, familiei mele extraordinare si prietenilor , Tatalui Cosmos (si anume Universul), celulelor stramosilor mei si momentului prezent.  

Povestea mea

Cancerul a intrat in viata mea in 2013. Un an norocos ar zice unii.

Dupa o lunga ecografie, a urmat o mamografie care a adus confirmarea – CDI (carcinom ductal in situ), cel mai probabil invaziv. Si astfel, in loc sa merg in Grecia cu sotul meu minunat, am inceput abrupta calatorie catre “a fi un pacient cu cancer de 27 de ani”. Intrebarile au urmat: De ce? De ce eu? Ce inseamna cancerul?

Si astfel a inceput calatoria mea….

IMG_4997

Acum, imi dedic timpul dorintei de a ramane o supravietuitoare si de a ajuta alti pacienti in traseul de vindecare (lucrez in calitate pe Patient Coach la cateva clinici din Bucuresti). Sunt promotoarea caravanei Noul Pacient cu Cancer si initiatoarea proiectului Lasa cancerul sa te vindece. 

In 2016 am primit trofeul “Femeia Anului” la categoria “Initiativa pentru semeni” in cadrul Galei Femeia anului organizata de Revista Avantaje. Poti urmari aici momentul decernarii premiului.

 

Incepand din 2016 sunt si presedinta Asociatiei Imunis – dedicata pacientilor diagnosticati cu cancer, dar si celor care doresc sa previna aceasta boala. Cred tare in posibilitatea de a duce o viata echilibrata si vreau sa mergeti si voi pe acest drum daca sunteti dispusi sa cumparati un bilet. Si nu trebuie sa fie un diagnostic de cancer, accept 100% preventia. De fapt, este parola secreta catre o viata fara boli cronice.

Vedeti voi, cred ca-i mai bine sa va treziti ACUM si sa va imaginati posibilitatea unei vieti “sanatoase si zambitoare”, decat sa vi se cutremure intreg Universul cu un diagnostic atat de devastator. Cred ca preventia va poate duce departe, este mai putin dureroasa si, binenteles, mai putin orientata catre moarte.

facebook_picture41 (2)

Mi se spune “fata care iubeste cancerul”. Si asa este. Iubesc Cancerul. Iubesc tot ce a adus in viata mea, iubesc toate momentele si oamenii minunati, obiceiurile proaste si fricile revelate si puse pe masa. Iubesc vindecarea pe care mi-a adus-o. Am platit insa un pret foarte mare: i-am dat cel mai bun san al meu (cel ramas e poezie curata si nu-l voi mai da), nopti pline de lacrimi si atacuri de panica si, probabil, intreaga mea viata! Pentru ca sunt acum dedicata unei vieti fara cancer.

247f82af92459c87f026b16d8c0afe6c

Asa ca dragul meu Cancer si dragi prieteni, sa ne bucuram de fiecare moment din aceasta viata, asa perfecti cum suntem, asa liberi cum vrem sa devenim.

IMG_8642

 

Iata cate ceva ce nu stiati despre mine:

  • Am avut 10 operatii diferite pana la varsta de 30 de ani
  • Obisnuiam sa organizez conferinte medicale internationale
  • Visam sa devin ambasador – sunt indragostita de diplomatie
  • Libertatea este muzica pentru sufletul meu
  • Imi doresc in secret sa locuiesc pe malul marii si sa scriu pentru o revista minunata in timp ce am grija de familia si gradina mea
  • Sunt specialist in PR
  • Sunt indragostita de iubire si sunt o romantica incurabila (va rog sa pastrati secretul)
  • Ador sa dansez, sa merg desculta, sa calatoresc si sa flirtez (incepand cu versiunea mea narcisista)
  • Mi-ar placea sa imbratisez toti copiii abuzati, neglijati, maltratati. Nu pot vedea copiii care sufera
  • Sunt o visatoare si cred ca pot canta 🙂

 

poza_fb_cosmina

 

 

 

 

 

Advertisements

One thought on “Despre mine

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s