Scoala pentru pacienti

Urma sa plecam in Grecia. Fericire mare pe intreaga familie. Sotul meu isi dorea (inca isi doreste) sa mergem in Grecia, in prima noastra vacanta de pana atunci (2013). Zis si facut, luat cazare, stabilit traseu, facut bagajul, creme, palarii si alte nebunii.

Numai ca subsemnata s-a dus intre timp (la insistentele surorii ei) la un control la san – sa vada ce e cu nodulul pe care il simtise din 2012 care se tot marea desi ginecologul spusese ca e ok. Si doamna dr. Claudia Teodorescu (Donna Medical Center) mi-a spus: “…e cancer. Cel mai probabil invaziv, dupa cum arata.”

Cancerul nu ia vacanta. Am aflat si eu cand ma pregateam sa plec in vacanta. Cancerul nu tine cont de varsta ta, de cat de puternic esti sau nu, de caii putere ai masinii, de job, functie, vechime de munca, inteligenta, sex, sensualitate si alte mirodenii pe care le pui in mancare.

Cancerul are un scop, vine sa te invete ceva si e dreptul tau sa afli ce.

O mastectomie si o schimbare de dieta m-au aruncat in ceea ce numesc cea mai frumoasa viata, cea mai grea incercare, asezarea in echilibru. Nu a fost si nici nu este usor. Deloc. Dar viata insasi e o scoala. Cancerul este probabil o diploma de absolvire a masterului numit “Iubire de sine”.

Te invit la scoala pe care am organizat-o in cadrul Asociatiei Imunis (asociatie infiintata pentru a-mi permite sa raman alaturi de tine, sa duc mai departe proiectele pe care le port in suflet pentru tine, draga pacient).

Scoala Cancerul nu ia vacanta a debutat in iulie 2016, in luna in care eu am fost diagnosticata, in luna in care am aflat ca boala nu ia vacanta, dar iti deschide portile pentru o educatie mai constienta, o educatie pentru tine, sanatatea ta, echilibrul si bucuria din viata ta.

Scoala pentru pacienti este adresata pacientilor cu cancer si apartinatorilor acestora, precum si celor care vor sa previna aceasta boala. Scoala cuprinde 8 module pe durata a 1 luna (fiecare luni si marti – programul il poti urmari pe pagina de facebook a evenimentului –https://www.facebook.com/events/659235724223953/ ) si este gratuita. Orice donatie insa este binevenita, fara a fi obligatorie.

Fiecare modul este gandit astfel incat sa acoperim cele mai importante capitole din abordarea integrativa a cancerului din perspectiva pacientului.

Inscrierile pentru sesiunea urmatoare sunt acum oficial deschise si se pot face prin e-mail catre asociatiaimunis@gmail.com; Cineva din echipa Imunis va va ajuta cu informatii suplimentare.

Cele 8 module sunt:

  1. Importanta detoxifierii
  2. Nutriterapie in tratament si preventie
  3. Ce presupune abordarea integrativa
  4. Vindecarea emotionala
  5. Cum mi-a schimbat cancerul viata (grup suport, povesti, testimoniale)
  6. Suplimente si superalimente
  7. Protocoale alternative
  8. Ce pot face pentru mine (discutii individuale) + diploma de absolvire

Am vorbit  la TVR in cadrul emisiunii Ia atitudine despre Scoala pentru pacienti – editia din Iulie “Cancerul nu ia vacanta” si despre Asociatia Imunis pe care am infiintat-o anul acesta. Ne poti urmari aici

http://www.tvrplus.ro/editie-tot-ce-conteaza-453584

IMG_7063IMG_7064IMG_7143IMG_5748IMG_5747IMG_5746IMG_5745cover_cancerul_nu_ia_vacanta

Advertisements